Dubai dag 10

Idag har vi varit på Atlantis vattenpalats Aquaventure hela dagen och lekt! :D Hahaha.
Ligger på samma ö som där vi simmade med delfiner.
Det var något av dom sjukaste vattenruchbanorna jag åkt, och när man dessutom inte visste något om dom från början blev det bara ännu roligare.
Snacka om chockad när man åkte ner för den första med en sån gummiring och det plötsligt blev kolsvart och man såg absolut ingenting och det gick så jävla snabbt och plötsligt svängde det, haha XD
I en av banorna landade man inne i ett akvarium bland hajar och fiskar (se bilder nedan) och efter vattenfrittfallet (som jag även testat på skara sommarland) åkte man även där igenom ett akvarium men det gick så jävla snabbt så man hann inte se någonting för att sedan fortsätta ner i en bassäng.
De andra typ 6 olika banorna som fanns gick också jävligt snabbt och var blandade med kolsvarta långa tunnlar, branta backar och snäva svängar. Dessutom kunde det plötsligt komma en hel drös vatten över en när man minst anade det. Allting åkte man med antingen en enkel gummiring för sig själv, eller en dubbel som satt ihop så man kunde åka två.
Även en stor fin park och havet låg i samma område så här var det inte svårt att lägga en hel dag om man säger så ;P
Var dessutom skönt att vila huden från den starka huden en dag, men imorgon gör vi come back på beachen igen ;)
 
Ja satan vad roligt det var, kände mig som 10år igen! :D Och mamma skrek som en 5åring hela tiden hahaha, var en upplevelse för sig ;)
Och pappa klantade sig hela tiden, han är inte så smidig när det gäller att flyta på saker i vattnet, haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0