Veckans horoskop!

Vadå att mitt veckans horoskop stämde perfekt? :P
Tror nästan jag ska börja läsa det oftare :D

Kräftan: Gå inte och gräv ner dig över något som en annan person kanske tycker eller tänker om dig. Det bästa är att bara utgå ifrån att han eller hon inte tänker på dig över huvud taget. På så vis får du betydligt lättare att koppla av, så att du känner dig avspänd och kan agera på ett naturligt och spontant sätt. Sätt din självkänsla i första rummet!

Väduren: Du behöver inte göra någonting för att få kontakt med livets naturliga rytmer. Du lever redan med dem inom dig och runt dig. Du kan känna det den här veckan, när du vid flera tillfällen inser att du inte behöver anpassa dig till omgivningen. Betydligt oftare kommer livet i stället att komma till undsättning för att vara dig till lags.

Oxen: Du känner dig trött och nedslagen titt som tätt, men du kommer alltid över det väldigt kvickt. En av orsakerna till det är att du vet att andra räknar med dig. Så länge du lever, kommer även hoppet och möjligheterna till förändring att leva. Dina nära och kära räknar med dig, din hjälp och ditt stöd i alla lägen. Tänk att vara så behövd!

Tvillingarna: Det finns speciella tankar och vanor som kan hjälpa dig att uppnå den nivå av framgång och tillfredsställelse du så hett eftertraktar och också förtjänar. Du anar redan vilka de är och med lite hjälp från en mentor eller en vän, kommer du att ro i land det eftertraktansvärda. Bestäm dig för hur din framtid ska se ut och börja skapa den redan den här veckan.

Lejonet: Om du ignorerar en del av dig själv alltför länge, kommer den till slut att hitta ett sätt att få dig att uppmärksamma den. Att till exempel tvinga dig själv att arbeta hela tiden, trots att du är utmattad, kan leda till att du får en förkylning, så att du tvingas att ta ledigt en dag eller två. Du kan undvika förkylningen om du vilar när du behöver det.

Jungfrun: Den här veckans upplevelser kommer att lära dig att inte blåsa upp dina känslor alltför mycket. Det kan vara farligt, särskilt om det handlar om negativa sådana. När en del av dig känner sig ledsen, behöver faktiskt inte resten av dig dela den känslan. Försök se på ditt känsloliv på lite håll så får du allt i bättre perspektiv.

Vågen: Den här veckan händer saker som du har sett fram emot en längre tid. Du känner dig redo att till fullo utnyttja varje möjlighet och situation. Du kastar dig helhjärtat in i framtiden och ser dig inte ens om. Jordtecknen är dina allierade – det är Oxen, Jungfrun och Stenbocken. De hjälper dig att landa snyggt och prydligt!

Skorpionen: Bara för att två personer är tillsammans en lång tid, betyder det inte att de gillar relationen de är i. Samma sak gäller de som har varit på samma arbetsplats i många år. Ha inga förutfattade meningar. Behandla varje person som en individ med hopp och drömmar. Och framför allt: nöj dig inte med en medioker tillvaro, när du skulle kunna ha ett rikt, underbart liv!

Skytten: Det är roligt att besöka en ny värld som är nära relaterad till ens egen men ändå inte alls den samma. Den här veckan öppnar sig någon för dig och känner sig så bekväm och accepterad i din närhet, att han eller hon ger dig tillgång till en värld du inte visste fanns. Det bästa av allt är att du kan återvända precis när du själv vill.

Stenbocken: Du har känslor som du bara låter passera, ibland flera gånger om dagen. Du har en mognad som gör att du kan separera dig själv från dina känslor, så att du kan lyssna på och förstå dem utan att bli ett med dem. Mitt i veckan kommer ett stråk med starkare känslor än vanligt, så din förmåga att hålla distans till dem kan komma väl till pass.

Vattumannen: Ilska och vrede är faktiskt något positivt. Det är en bekräftelse på att ditt känsloliv är på tårna. Du blir arg bara för att du är så engagerad och bryr dig så mycket. Den här positiva sidan av ilskan kommer du att använda till att skapa förändringar på områden som du länge har känt dig missöjd med. Kör hårt! Det är rätt tid nu!

Fiskarna: Många personer kan stanna i en situation de inte gillar, för hur illa det än är, så har problemen blivit en del av deras vardag. Du är modig den här veckan och bryter dig loss från trötta vardagssituationer för att utforska det okända i stället. Tack vare ditt mod får du upplevelser som ytterst få människor får vara med om.


                                                                                                      


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0