Veckans ekipage - Vanessa Kobaslic och Kantj'es Tiffany!
Denna veckan blev det Vanessa Kobaslic och hennes häst Kant'jes Tiffany som blev veckans ekipage :) Ett stort grattis till dig!
Vanessa är 14 år och ni hittar henne och Tiffany i Skurup som ligger i Skåne. Alltså även denna veckan blev det en skåning som vann (:

Motivering: Hästens utrustning och ryttarens ridbyxor matchar bra och jag gillar dom "höstiga" färgerna till denna bakgrunden :) Även den blåa tröjan fungerar bra till de andra färgerna! Jag skulle önska att ryttaren tog in armbågen lite grann och höjde händerna något så man fick den "rätta vinklen". Annars har du en bra sits och hästen ser ut att arbeta på bra med bakbenen! Fint helintryck.

Vanessa och Tiffany hittar ni på www.vaanessaav.blogg.se :)

                                                                                                       

Kommentarer
Postat av: Dressyrteam

Om: Kom på egna idéer istället för att sno andras !SV: vi trodde att vi kommit på det själva. Vi har suttit jättelänge och funderat på vad vi ska ha som ingen annan har. Så vi kan lova att vi inte tagit det från dig! Vi trodde vi var ensama om att ha detta tills du komenterade detta nu. Väldigt tråkigt med sådanna komenterer...Vi har inte tagit det från någon annan, man kan inte vara ensam om att göra en sak. Vi visste inte ens att din blogg fanns innan du komenterade detta!

2011-01-06 @ 20:45:16
URL: http://dressyrteam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0