Veckans ekipage - Jenny Lindskog och Cantor!Ett stort grattis till Jenny Lindskog och Cantor som blev veckans ekipage! :)
Jenny är 18 år och bor i Helsingborg som ligger i Skåne.

Motivering: Ryttaren och hästen matchar i färgerna och klär bra i blått! Hästen är grymt snygg och i en bra form. Ryttaren har en bra sits och hästen verkar trivas och jobbar rätt. Tyglen skulle kunna kortas lite och händerna höjas något, annars tycker jag att helheten gör bilden perfekt :D

Ni hittar Jenny och Cantor på canyen.blogsport.com :) Kika in så får ni följa en duktig ryttare med en riktigt läcker häst!
Tack även till alla er som skickade in bilder :) Men ge inte upp om du inte blev veckans ekipage denna veckan, det finns många fler chanser! Jag har bestämt mig för att använda alla inskickade bilder även nästa vecka, om det inte är så att ni som redan skickat in vill byta bild. I så fall går det självklart också bra!
Vill du ha chansen och bli veckans ekipage nästa vecka? :D Skicka in bilder till TwixSandra@hotmail.com och märk mejlet med veckans ekipage. Både nya och gamla tävlande är välkomna! :))

                                                                                                        


Kommentarer
Postat av: friida (:

riktigt fin häst!

2010-12-27 @ 18:20:45
URL: http://photosfromfrida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0